Magasinarkivet.no

NB!
Ingen blader er til salgs gjennom Magasinarkivet.no, dette er bare digital informasjon.

For å abonnere på noen av bladene, anbefaler vi Bladkongen
Populære blader i arkivet

Om Magsinarkivet.no

Magasinarkivet.no er et digitalt arkiv med forsider og innholdstekster fra norske blader og magasin. Nettsiden er ment som en ressurs for mennesker som er interessert i blader!

Eksempel på hva du kan gjøre med arkivet:

  1. Se etter hva den seneste utgaven av ditt favorittblad handler om. Om du for eksempel liker TARA så kan du gå in og se innholdet i den seneste utgaven .
  2. Se på forsider og innhold i eldre utgaver av ulike magasin. Du kan f.eks utforske ulike forsider av Aftenposten Innsikt.
  3. Søke etter interessante personer eller hendelser i arkivet. For eksempel Julia Roberts, Rihanna, Mat eller Ferie.


Har du en BLOGG?

  1. Om du leser noe interessant i en "vanlig papiravis" så kan du linke til Magasinarkivet fra bloggen din! På denne måten kan du vise leserne dine eksakt hvilket nummer av bladet du refererer til.
  2. Hver utgave av magasinet har en permanent link på Magasinarkivet.no, som aldri endres. Eksempel: Cosmopolitan nummer 6/2009, Bolig Pluss nummer 4/2008 eller Donald nummer 24/2008.


Magasinarkivet ble lansert i mai 2009. For tilfellet finnes det mer enn XXXXX forsider i arkivet og flere magasin og forsider legges til hver uke.

M;agasinarkivet.no eies og drives av Mediafy Magazines AS som i tillegg driver nettsidene Tidningar.info [Bläddra i tidningar] Tidningar.org [Kommentera/recensera tidningar] Tidningsbutiken.se [Köp tidningsprenumerationer] Tidningskungen.se [Kampanjpriser på tidningar] och Studentprenumerationer.se [Studentrabatter på tidningar].

Om du vil kontakte Magasinarkivet sender du en epost via kontaktskjemaet som du finnerher…