Magasinarkivet.no

NB!
Ingen blader er til salgs gjennom Magasinarkivet.no, dette er bare digital informasjon.

For å abonnere på noen av bladene, anbefaler vi Bladkongen
Nylige søk

Harmoni #3 / 2012

Fra innholdet:

Dette er noe av hva du kan lese mer om i vårt sommernummer:
Supertanker. Det er flere faktorer som påvirker vår helse. Men vitenskapen fastslår uten antydning til tvil at tankene er den aller største påvirkningsfaktor når det dreier seg om kroppen og vår helse. Det er også den raskeste faktoren. Det tar brøkdeler av et sekund fra du skaper en forestilling i ditt sinn til dine cellereseptorer oppfanger impulsen.
Drømmenes betydning. Den mest omfattende artikkelen vi har i denne utgaven dreier seg om drømmer. Du drømmer hver eneste natt – ca. to til tre timer. Siden vi sover omtrent en tredjedel av våre liv, så er drømmer en tilgang til selvutvikling som er uvurderlig. Drømmer tar tak i alt hva du kan, har lært, har opplevd og har med deg i ditt DNA. Alt brukes som verktøy i dine drømmer.
Livsrevyen viser oss veien hjem. Nær-døden forskningen er blitt voksen. Den viser sine muskler om dagen. Om det er noe som oppsummerer denne forskningen så er det kjærlighetens dokumenterte eksistens. Livsrevyen er kanskje selve kjernen i nær-døden fenomenet. Å se livet passere i revy er en livaktig opplevelse fylt av innsikt og følelsesmessig renselse.
Fargenes magiske kraft. Farger omgir oss på alle kanter. Verden består av farger. Vi bombarderes av farger til enhver tid. De påvirker oss fysisk, psykisk og emosjonelt. Alt er som vi vet energi, og gjennom farger og kan de menneskelige sanser oppfange en del av energiene rundt oss.
Naturens Skjønnhet. Naturens skjønnhet er et speilbilde av din indre skjønnhet. Skjønnheten ligger i betrakteren og ikke i det som blir betraktet. Du betrakter deg selv i naturen uten å forstå det.
Andre artikler som står i sommernummeret:
Tilbake til Lemuria
Hva er egentlig Oneness, Non-dualitet og opplysthet?
Ledelse fra hjertet
Reisen til skjønnhet og visdom
Pic de Bugarach: Garasje for intergalaktiske besøkende?
Star of 13
Hva er åndelig utvikling og oppvåkning?
Matisse-kapellet - et mesterverk i lys, farger og letthet


Nøkkelord for denne utgaven av Harmoni:

Her kan du se forsiden til alle nummer av Harmoni